“Magnus” garage öppnar upp

Garageviner är ett begrepp som mer eller mindre är förknippat med det moderna Bordeaux och då främst Saint Emilion och Pomerol. Lågt skördeuttag, hög koncentration, mycket fat, liten produktion och höga priser. Givetvis kan garageviner komma från andra områden men gemensamt är att de finns i liten upplaga.

Jag har sedan starten med Magnum Wine för 15 år sedan varit fokuserad på primörer från Bordeaux men har också köpt in viner till ett speciellt lager som nu är dags att öppna, med viss begränsning. Det är inte alltid “garageviner” men det är viner i “mitt” garage som nu görs tillgängliga en gång i månaden under 24 timmar. Häng på låset!

Vi ses den 3 augusti – /Magnus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: